Zaboravlja se zašto je Šešelj otišao u Hag

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 12. 11. 2014. | Komentara: 0

Zaboravlja se zašto je Šešelj otišao u Hag

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević rekla je danas da je užasava relativizacije koja prati povratak Šešelja, dok se zaboravlja zašto je on završio u Hagu.

LSV

Maja Sedlarević je na skupu „Otpor ekstremizmu" koji je organizovao Helsinški odbor za ljudska prava u Beogradu istakla da pamti šta je Šešelj radio i značio, a navela je i da zna dosta ljudi koji su svoje kuće u Hrtkovcima zamenili i iselili se u Hrvatsku.

Ona je rekla i da je na jednoj televiziji potpredsednica SRS Vjerica Radeta braneći Šešelja rekla: „Ono što je za vas govor mržnje, za mene je možda govor ljubavi“.

- Diskurs devedesetih se vratio na velika vrata i sada se čeka samo Šešelj - zaključila je Sedlarević.

(BILSV, 12.11.2014)



Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook