Zakon o poljoprivrednom zemljištu je loš

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 18. 11. 2015. | Komentara: 0

Zakon o poljoprivrednom zemljištu je loš

NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar u Skupštini AP Vojvodine izjavio je da je Zakon o poljoprivrednom zemljištu loš iz više razloga, a ponajviše zbog toga što se bez kriterijuma dozvoljava tajkunima i strancima da kupuju zemljište.

LSV
 
- Prvenstveno je loš zato što potpuno, bez ikakvih kriterijuma, dozvoljava tajkunima ili stranim i potencijalnim investitorima da kupuju zemljište. Ili da ga uzimaju u zakup na 30 godina, bez ikakvih kriterijuma i bez ikakvog obaziranja na naše poljoprivrednike, na one ljude koji su poljoprivrednici, da li u malim ili u srednjim poljoprivrednim gazdinstvima, koji su potencijalni ili trenutni zakupci državnog poljoprivrednog zemljišta - kazao je Kolar novinarima u Novom Sadu.
 
(BILSV, 18.11.2015)



Izjave | Četvrtak, 09. 09. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Predlog evroparlamentaraca nije savršen, ali je korak napred

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da predlog evroparlamentaraca o poboljšanju izbornih uslova u Srbiji „nije savršen“, ali da je LSV spremna da ga podrži.
Izjave | Sreda, 08. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Siguran sam jedino da LSV neće menjati političke stavove

Nakon kritika na račun Nenada Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, i zahteva za njegovim hapšenjem zbog boravka na Cetinju, generalni sekretar LSV Bojan Kostreš ne isključuje mogućnost ni da vladajuća Srpska napredna stranka raskine komunalnu koaliciju sa Ligom u Novom Sadu. Kaže da su sve opcije otvorene, ali da LSV ni zbog čega neće menjati svoju politiku.
Izjave | Utorak, 07. 09. 2021. | Komentara: 0

Dačić nije vredan pomena. Njemu se svuda priviđaju pare jer ih voli

Na Cetinju je pokušano da se zgazi crnogorska država, crnogorski identitet i sve to da se uradi zato da bi se Crna Gora pretvorila u privezak u „srpskom svetu“ koji je potreban aktuelnoj Moskvi za izlazak na Jadran. To je ono što se događa već godinama, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook