Zašto vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 05. 07. 2019. | Komentara: 0

Zašto vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država?

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da mu nije jasno kako vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država, te da ne smemo više glavu gurati u pesak i praviti se da je situacija drugačija.

LSV

- Nije mi više jasno, zaista, kako vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država, odnosno da je priznata i od SAD i većine zemalja Evropske unije, kao i da se svi oni prema Kosovu ponašaju kao prema nezavisnoj državi. To je jednostavno činjenica, i mi ne možemo i ne smemo više gurati glavu u pesak i praviti se kao da je situacija drugačija – kazao je Kostreš za Danas komentarišući vest da su Albanija i Kosovo potpisali sporazum kojim se ujedinjuju diplomatska predstavništva.

 (SzILSV, 05.07.2019)



Izjave | Utorak, 10. 07. 2012. | Komentara: 0

LSV će biti oštra opozicija

NOVI SAD - Liga socijademokrata Vojvodine biće oštra opozicija budućoj vladi, izjavila je za Tanjug portparolka LSV Aleksandra Jerkov dodajući da ne očekuje da će stranke koje će biti njen deo sprovesti sve ono što je predviđeno koalicionim sporazumom, koji su danas potpisale.
Izjave | Nedelja, 08. 07. 2012. | Komentara: 0

Svaki iskorak iz ćorsokaka dobrodošao

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Dnevnik, komentarišući jučerašnje rukovanje Borisa Tadića i Hašima Tačija u Dubrovniku, da je tumačiti elementarnu pristojnost kao politički stav potpuno zlonamerno.
Izjave | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Novi apel gradskim preduzećima

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov pohvalila je danas angažman svih zaposlenih u Gradskoj upravi, Gradskom veću, Skupštini grada i JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji su u svega dva dana učinili konkretne korake kako bi olakšali život Novom Sadu po velikim vrućinama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook