Zna se gde se i kako iznosi neslaganje sa odlukama Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 02. 2016. | Komentara: 0

Zna se gde se i kako iznosi neslaganje sa odlukama Srbije

NOVI SAD – Komentarišući poziv Lige socijaldemokrata Vojvodine da Srbija zabrani ulazak pojedinih ruskih zvaničnika, po uzoru na Crnu Goru, potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Robert Kolar je izjavio da se neslaganje sa potezima Srbije iznosi u posebnim institucijama, na određeni način, a ne mešanjem u odluke i opredeljenje naše zemlje. 

LSV

- Ako se neka država protivi određenim potezima u spoljnoj ili unutrašnjoj politici Republike Srbije, postoje institucije i međunarodni modaliteti na koji se način to radi. A ne da drže tribine, učestvuju na mitinzima, razgovaraju sa neformalnim telima unutar Srbije na način koji je sve samo ne diplomatski, direktno se mešajući u odluke, stavove, težnje i političko opredeljenje Republike Srbije – kazao je Kolar za televiziju N1.

(BILSV, 13. 02. 2016)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook