Jakovljev: Nikome nismo izlazili u susret

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 29. 07. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Nikome nismo izlazili u susret

NOVI SAD - Komentarišući ponovni izbor Marte Takač za direktoru JP "Vojvodinašume", šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je da Liga nikome nije izlazila u susret i nije popustila radi mira u kući.

LSV
 
- Nikome nismo izlazili u susret da bismo bilo šta očuvali, već smo birali nekoga ko će to preduzeće uspešno voditi. Može to vama da liči na ne znam kakvu demagogiju, ali vam tvrdim da stvari tako stoje i nikako drugačije - kazao je Jakovljev za N1 televiziju.
 
 
(BILSV, 29.07.2015)



Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Napadi na advokata Čedomira Stojkovića su šovinizam koji cela država mora da osudi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od države da zaštiti advokata i aktivistu Čedomira Stojkovića od šovinističke rulje, a da vlasti prestanu sa koketiranjem sa osuđenim ratnim zločincima i režimom Vladimira Putina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Da li je pokrajinski sekretar Sakalaš naložio isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalaša da li su nadležni organi u sekretarijatu koji vodi utvrdili zašto na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine i da li je naloženo njeno isticanje.
Saopštenja | Nedelja, 26. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Gotovo 200 teretnih vozova iskliznulo za godinu dana, a ministar Vesić slavi na Prokopu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je krajnje neodgovorno što ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić zanemaruje većinu železničkih pravaca u Srbiji, a organizuje koncerte i hvališe se godišnjicom voza na relaciji Beograd-Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook