Jakovljev: Nikome nismo izlazili u susret

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 29. 07. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Nikome nismo izlazili u susret

NOVI SAD - Komentarišući ponovni izbor Marte Takač za direktoru JP "Vojvodinašume", šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je da Liga nikome nije izlazila u susret i nije popustila radi mira u kući.

LSV
 
- Nikome nismo izlazili u susret da bismo bilo šta očuvali, već smo birali nekoga ko će to preduzeće uspešno voditi. Može to vama da liči na ne znam kakvu demagogiju, ali vam tvrdim da stvari tako stoje i nikako drugačije - kazao je Jakovljev za N1 televiziju.
 
 
(BILSV, 29.07.2015)



Saopštenja | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Hitno pronaći huligane koji su razbili stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje sinoćnje razbijanje stakala na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu i očekuje da nadležni organi što pre otkriju počinioce. Sam čin je utoliko strašniji kada se uzme u obzir da su štetu napravili huligani bejzbol palicama i da su se vernici plašili da izađu i spreče ih.
Iz medija | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Delićemo prihod od putarine

NOVI SAD - Najsporniju tačku nacrta zakona o javnoj svojini, u vezi sa vlasništvom nad velikim privrednim sistemima, predsednik radne grupe Bojan Kostreš brusiće sa predstavnicima vladajućih stranaka do septembra, pišu današnje Večernje novosti.
Izjave | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Niko ne sme živeti u strahu

NOVI SAD - Komentarišući incident u kojem su huligani preksinoć bejzbol palicama razbili stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je sinoć u vestima B92 da "niko u ovoj zemlji ne sme živeti u strahu zato što je drugačiji i zato što tamo neka grupa smatra da on ovde ne pripada".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook