Jedanaesti napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

Jedanaesti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 10. oktobar - Nepoznati počinioci ukrali su juče tablu sa imenom stranke sa ulaza u Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Ovo je 11. po redu napad na taj odbor u poslednje tri godine, a i ovoga puta, kao i svih ranijih, policija je obaveštena o njemu i izvršila je uviđaj.

LSVPodsećamo da ni u jednom od dosadašnjih incidenata, bez obzira da li je reč o razbijanju prozora, lepljenju plakata sa pretećim porukama ili provale u prostorije, do sada nisu otkriveni počinioci.

Takođe, podsećamo da je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak povodom učestalih napada na pančevačke ligaše, još 23. marta, nakon što je u prostorije Gradskog odbora LSV Pančevo provaljeno, pisao tadašnjem ministru policije Ivici Dačiću i od njega zatražio da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, i to što su pančevački ligaši, iako su ostali u opoziciji, poslednjih godina uspeli da zadobiju značajno poverenje Pančevaca.

(BILSV, 10. 10. 2012)



Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.
Edukacija LSV | Nedelja, 30. 01. 2011. | Komentara: 0

Obuka novih trenera i trenerica Centra za edukaciju LSV

Od 21. januara do 12. marta 2011. godine održana su četiri seminara za nove trenere i trenerice Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) u organizaciji Ce LSV u saradnji s Nacionalnim demokratskim institutom (NDI). Prva dva trodnevna seminara održana su u Studentskom centru u Subotici, a poslednja dva jednodnevna u prostorijama LSV u Novom Sadu.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook