Jerkov: Izaći na izbore, da drugi ne odluče umesto vas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Izaći na izbore, da drugi ne odluče umesto vas

BEOGRAD - Komentarišući izjavu Rasima Ljajića da će na narednim izborima pobediti „stranka apstinenata", portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, koja je i poslanica i zamenica šefa poslaničke grupe ZES u Narodnoj skupštini, u kojoj su i četiri poslanika Ljajićeve stranke, rekla je danas za Politiku da ne misli da je u ovom trenutku mnogo više onih koji neće izaći na izbore.

Aleksandra Jerkov

Rekla je da njen utisak nije takav.

- Koliko vidim ni istraživanja javnog mnjenja ne pokazuju da neki veliki broj građana neće izaći na izbore, iako je mnogim građanima dosta istih stranačkih ponuda i onih koje su stare, a nude se kao nove - istakla je Jerkova. Prema njenim rečima, nije dobro ne izaći na izbore, jer tako puštate da neko drugi odluči umesto vas. Aleksandra Jerkov je danas za Pravdu ponovo negirala tvrdnje da LSV stoji iza kampanje „Ja sam Vojvođanin/ka.

- Očigledno je da sve što se dešava u vezi identiteta i autonomije Vojvodine za sobom povlači određeni stepen politizacije iz nejasnih razloga - istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 05. 10.2011.)



Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook