Jerkov: Kampanja će biti poprilično žestoka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kampanja će biti poprilično žestoka

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da očekuje da će predstojeća predizborna kampanja biti “poprilično žestoka”, a da od svesti onih koji budu učestvovali u kampanji zavisi da li će biti i “prljava”.

Aleksandra Jerkov

– Ono što smo imali do sada priliku da vidimo ide u prilog tome da (kampanja) neće biti sasvim korektna – kazala je Jerkova agenciji Beta. Prema njenim rečima, očigledno je da se izbori približavaju i da razlike među strankama koje su bile ostavljene po strani, sada dolaze u prvi plan.

– Kad je u pitanju koalicija “Za evropsku Srbiju” to je razumljivo jer kada je formirana imala je cilj, a to su evropske integracije. Nakon 9. decembra to će poglavlje biti zatvoreno i sve razmirice koje su stranke imale među sobom će opet biti aktivirane – istakla je Jerkova. Ona je rekla da će LSV na republičkom nivou izaći u koaliciji, a u Vojvodini samostalno i da će ta stranka voditi kampanju zasnovanu na direktnom kontaktu sa građanima i na rešavanju svakodnevnih problema.

(BILSV, 28. 11. 2011.)



Odbori LSV | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Liga ne menja svoju politiku

ZRENJANIN- Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev gostujući u emisiji “Odgovor” na Regionalnoj televiziji Santos, izjavio je da LSV ima jedinstvenu politiku na sva tri nivoa vlasti: lokalnom, pokrajinskom i republičkom, što  traje već pune 22 godine.
Izjave | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

U Vojvodinu se vraća svaki šesti dinar

NOVI SAD – Vojvođanska administracija ne može da isplati nagomilane dugove izvođačima radova, jer novac ne stiže iz republičke administracije, a Vojvodina nema izvorne prihode pa ne može sama da stvori novac, već zavisi isključivo od Republike, ocenila je sinoć portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Moguće izazivanje namernih konflikta na Kosovu

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da koalicija okupljena oko Demokratske stranke može da izgubi izbore samo ako se "potpale ratna žarišta, pre svega na Kosovu".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook