Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.

- Ne treba štedeti ni energije ni sredstava za njegovo hapšenje. Ta suma je mnogo manja u odnosu na ono što Srbija gubi time što ga nije uhapsila. U ekonomskom, sociološkom i psihološkom smislu. Ipak, ono što je problematično u celoj ovoj priči jeste pitanje na koji način građani mogu da se uključe? Kako oni mogu da učestvuju u hapšenju Ratka Mladića i na koji način da sarađuju " rekla je Aleksandra Jekov.

(BILSV, 30.10.2010.)




Odbori LSV | Utorak, 07. 06. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

SUBOTICA - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici zadovoljna je rezultatima koje je postigla na izborima za članove skupština mesnih zajednica, istakao je danas na konferenciji za novinare predsednik GrO LSV Subotica Veljko Vojnić.
Izjave | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o javnoj svojini nije posao za jednu stranku

NOVI SAD - Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, koji predsedava Radnoj grupi za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava, izjavio je za današnju Politiku da je ono što u vezi sa decentralizacijom traži URS samo jedan mali deo neophodnih aktivnosti koje trebe učiniti da bi Srbija bila drugačija u odnosu na ono što je danas.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook