Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 02. 2015. | Komentara: 0

Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

MAGLIĆ – Komentarišući činjenicu da se u kafiću u okviru školske zgrade u Bačkom Magliću, u proteklih 15 godina služio alkohol, a donedavno mogao i uplatiti tiket, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Aleksandar Jovanović rekao je za RTS da treba pogledati pravnu regulativu i da to što se neko iselio ne oslobađa tu osobu odgovornosti.

LSV

Do kraja nedelje slučaj bi trebalo da ispitaju inspektori, a Jovanović navodi da to što je neko napustio lokal ne znači da je oslobođen odgovornosti za dosadašnje kršenje zakona.
– To podrazumeva da će se videti koliko je ovo trajalo, da li postoji saglasnost, kakav je to ugovor – rekao je Jovanović. Saglasnost je trebalo da da Republička direkcija za imovinu, a pošto u opštini Bački Petrovac nema inspektora, opet je nadležan Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
– Ja u ovom trenutku nemam materijal. Mi moramo da vidimo kad je ko obilazio i da li je moguće da niko nije primetio da postoji kafić – kaže Jovanović.

(BILSV, 17. 02. 2015)



Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".
Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Delegacija LSV - VOJVOĐANI na komemoraciji u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI boravila je danas u Bosni i Hercegovini na komemoraciji povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici.
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook