Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 20. 05. 2018. | Komentara: 0

Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

Zrenjanin, 20. maj 2018 - Povodom nesreće koja se juče dogodila na manifestaciji ''Banatska priča'' u Zrenjaninu, kada su dve osobe povređene usled obrušavanja velike metalne konstrukcije na bini, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je dobro što su izbegnute tragične posledice, ali da je ovaj događaj još jedna sliku u nizu neodgovornosti lokalnih vlasti.

LSV

Smatramo da bezbednost građanki i građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu, ali je očito da bahata i neodgovorna zrenjaninska vlast nema kapacitete da to obezbedi.

Da li neko treba da strada da bi odgovorni počeli da rade svoj posao?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju nadležnih organa i sankcionisanje pojedinaca koji su organizovali manifestaciju i bili odgovorni za bezbednost učesnika i gostiju!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.
Iz medija | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora.
Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Odluka LSV ove nedelje

NOVI SAD - Komentarišući najavljenu rekonstrukciju Vlade Vojvodine zamenik predsednika LSV-a Bojana Kostreš rekao je za Dnevnik da će Predsedništvo o predlogu redukcije Vlade APV razgovarati tek krajem ove nedelje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook