Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 09. 2021. | Komentara: 0

Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

Novi Sad, 9. septembar 2021 - Jedno je jasno. Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu. Nenad Čanak nije počinio nikakvo krivično delo. To je i laicima jasno. On će se odazvati svim nadležnim organima i dati izjavu. 

LSV

Advokat Nenada Čanka, Milan Đukić će u najhitnijem mogućem roku zatražiti urgenciju, kako bi sve insinuacije na račun predsednika LSV bile što pre  odbačene.

Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji uz predsednika svoje stranke, Nenada Čanka, daje mu punu podršku, a sigurni smo da taj stav dele i svi ostali građani Srbije, kojima je na srcu moderna, evropska i antifašistička Srbija.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook