Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 09. 2021. | Komentara: 0

Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

Novi Sad, 9. septembar 2021 - Jedno je jasno. Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu. Nenad Čanak nije počinio nikakvo krivično delo. To je i laicima jasno. On će se odazvati svim nadležnim organima i dati izjavu. 

LSV

Advokat Nenada Čanka, Milan Đukić će u najhitnijem mogućem roku zatražiti urgenciju, kako bi sve insinuacije na račun predsednika LSV bile što pre  odbačene.

Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji uz predsednika svoje stranke, Nenada Čanka, daje mu punu podršku, a sigurni smo da taj stav dele i svi ostali građani Srbije, kojima je na srcu moderna, evropska i antifašistička Srbija.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Nema razloga da menjamo svoja dva člana vlade

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine zadovoljna je radom dvojice svojih predstavnika u pokrajinskoj vladi i ostaje pri stavu da oni nastave rad i u novom "redukovanom" sastavu kabineta predsednika Bojana Pajtića, izjavila je danas Tanjugu portparolka LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook