Koje vrednosti Novog Sada želimo da promovišemo u Evropi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 03. 11. 2012. | Komentara: 0

Koje vrednosti Novog Sada želimo da promovišemo u Evropi

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović rekao je u emisiji „Politbiro“ na Radio-televiziji Vojvodine da bi javnost u Novom Sadu trebala da se bavi time koje vrednosti Novog Sada i Vojvodine treba predstaviti u okviru kandidature za Evropsku prestonicu kulture.

Aleksandar Jovanovic
 
- Mislim da je razgovor o tome da li Novi Sad treba da pokuša da dobije tu važnu titutulu ne bi trebao uopšte da se postavlja u javnosti. Ono o čemu bismo trebali da razgovaramo je kako da to ostvarimo i koje su to vrednosti koje želimo da promovišemo. I mislim da je to tačka, odnosno kamen spoticanja na koji dolazimo i oko kojeg svi imamo različita mišljenja – naglasio je Aleksandar Jovanović.
 
(BILSV,  03.11.2012)



Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV predlaže rešenja za poboljšanje
položaja AP Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Srbije, a zatim očekuje da se počne sa rešavanjem problema građana Srbije, istakla je danas narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Apoteka oslobođa prostor za policiju

NOVI SAD - Selidba uprave Apoteke Novi Sad iz prostora gde treba da se otvori nova policijska ispostava kod Satelitske pijace treba da počne sledeće nedelje, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare u gradskom parlamentu predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook