Kolika je zarada Ivana Bošnjaka?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Kolika je zarada Ivana Bošnjaka?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu podseća gradonačelnika Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se i dalje nije izjasnio o tome koliko je para zaradio dok je obavljao dve funkcije.

LSV- Upozoravamo ga da je Rešenjem Agencije za borbu protiv korupcije Republike Srbije nedvosmisleno potvrđeno da se sve to vreme nalazio u sukobu interesa. Samim tim, korist koju je stekao, primajući i platu gradonačelnika i platu poslanika u Skupštini AP Vojvodine, je protivpravna i nezakonita. Bošnjak je smatrao da je njegov rad više od pet puta teži od rada Zrenjaninki i Zrenjaninaca, kao i da treba da bude plaćen više od predsednika Srbije, a sve iz džepa građanki i građana - navedeno je u saopštenju Informativne službe zrenjaninskog odbora Lige.

Zrenjaninski ligaši pitaju Ivana Bošnjaka i koliko je zaradio na deviznim dnevnicama na svojim službenim putovanjima i koliko je firma DOO „Braća Bošnjak Divet“, čiji je zastupnik zajedno sa svojim rođenim bratom, zaradila preko ugovora sa Gradom. Kako ističu, ugovor je potpisan 21.marta ove godine, a podrazumeva da je ta firma jedna od onih koje će obavljati vakcinaciju i besplatno čipovanje pasa na teritoriji grada Zrenjanina.

- Obaveštavamo Ivana Bošnjaka da, ukoliko kao gradonačelnik i odgovorno lice za izvršenje gradskog budžeta, isplaćuje iz njega svoju firmu, čini krivično delo korupcije i GrO LSV Zrenjanin zahteva njegovu hitnu smenu i odgovaranje pred nadležnim organima – ističe se u saopštenju.

Ova pitanja odbornici i odbornice LSV postavili su i na protekloj sednici Skupštine grada Zrenjanina, ali, kako ističu, politička osionost gradonačelnika Bošnjaka nije pružila šansu da se ona usvoje, da o njima bude raspravljeno i na njih odgovoreno. Umesto toga, jednom od odbornika LSV nasilno je oduzet odbornički mandat.

(BILSV, 28.12.2012)




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook