Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 08. 10. 2015. | Komentara: 0

Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

BEOGRAD – Nakon "afere aflatoksin", granica dozvoljenog nivoa tog otrova u mleku je ponovo promenjena sa 0,05 na 0,25 mikrograma po kilogramu, javlja N1, a pokrajnski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški juče je za tu televiziju ocenjuje da takva odluka nije utemeljena na stanju na terenu i pita šta je u pozadini takvog predloga.

LSV

– Rezultat njihovog ispitivanja je da su svi uzorci pripremljeni na propisani način i da je prisustvo aflatoksina ispod dozvoljenih granica. Tako da mi apsolutno nije jasan ovaj potez Ministarstva, jer evidentno da, bar što se tiče AP Vojvodine, nema žarišta – rekao je Bogaroški.
 
(BILSV, 08. 10. 2015)



Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Samo paori ne smeju u Beograd

NOVI SAD - Kako je moguće da u Beogradu može da se organizuje Parada ponosa, sa punim pravom, da se organizuje i miting podrške Ratku Mladiću, bez obzira šta ja mislio o tome i to je pravo ljudi koji plaćaju porez u ovoj zemlji, a da samo paori nemaju pravo da postave svoja pitanja " upitao je danas u Novom Sadu predsednik LSV Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Održan okrugli sto na temu decentralizacije u organizaciji LSV i SPO

NOVI SAD - Složena zajednica kao Srbija ne može biti svedena na jedan uniformni sistem, a njena decentralizacija je osnova njene demokratizacije, istaknuto je danas na okruglom stolu "Decentralizacija: Država-Pokrajina-Lokalna samouprava, policentrični razvoj", koju su u Skupštini grada Novog Sada organizovale LSV i SPO.
Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zabraniti Obraz i njime slične

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je večeras odluku Ustavnog suda Srbije o zabrani neonacističke organizacije Nacionalni stroj i zatražio da i ostale slične ekstremističke organizacije budu zabranjene.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook