Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 08. 10. 2015. | Komentara: 0

Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

BEOGRAD – Nakon "afere aflatoksin", granica dozvoljenog nivoa tog otrova u mleku je ponovo promenjena sa 0,05 na 0,25 mikrograma po kilogramu, javlja N1, a pokrajnski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški juče je za tu televiziju ocenjuje da takva odluka nije utemeljena na stanju na terenu i pita šta je u pozadini takvog predloga.

LSV

– Rezultat njihovog ispitivanja je da su svi uzorci pripremljeni na propisani način i da je prisustvo aflatoksina ispod dozvoljenih granica. Tako da mi apsolutno nije jasan ovaj potez Ministarstva, jer evidentno da, bar što se tiče AP Vojvodine, nema žarišta – rekao je Bogaroški.
 
(BILSV, 08. 10. 2015)



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook