Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 12. 06. 2015. | Komentara: 0

Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine izabrao je na vanrednoj skupštini novu generalnu sekretarku, sekretarku za međunarodnu saradnju, kao i članice Predsedništva i Glavnog odbora LSV. Time je kompletirano novo rukovodstvo Foruma žena LSV.

LSV

Generalna sekretarka Foruma žena je Marija Radojčić, a ligašice su ponovo izabrale Jelenu Šikman za sekretarku za međunarodnu saradnju. Za članice Predsedništva su izabrane Ela Štraub, Vesna Radnov Stjepanović, Nada Ilić, Tanja Lukić, Hajnalka Boldiš i Radmila Milanović, a članice Glavnog odbora ispred Foruma žena su Marka Latas, Milena Popović Subić, Marija Radojčić, Jelena Šikman i Ankica Dostanić.

Skupština FŽ je jednoglasno usvojila predloženi plan rada za narednih godinu dana, u kojem predsednica Foruma žena LSV Nataša Terbec, kao jedan od prvih zadataka, istakla obilazak odbora FŽ LSV.

(BILSV, 12.06.2015)



Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zaštita interesa građana Vojvodine

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da bi cilj eventualnog stvaranja neformalne grupe vojvođanskih poslanika u Skupštini Republike Srbije, bila zaštita interesa građana Vojvodine.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Miloševićevi politički ciljevi su poraženi

BEOGRAD - Fond Biljane Kovačević Vučo objavio je knjigu ""Zloupotrebljene institucije: Ko je bio ko u Srbiji 1987.-2000"", u kojoj je nabrojano 1.400 imena iz raznih sfera društva - od politike, Akademije, Crkve, vojske, medija do estrade, preko kojih je Slobodan Milošević ostvarivao svoje političke i ratne ciljeve.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Za LSV su prihvatljivi izbori u aprilu 2012.

NOVI SAD - Vladajuće stranke u Srbiji jednoglasno poručuju da parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori treba da se održe istovremeno na proleće iduće godine, pišu današenje Večernje novosti. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš da je za Ligu prihvatljiv takav dogovor o datumu izbora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook