Kostreš: Građani ne misle ništa dobro o naprednjacima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 14. 10. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani ne misle ništa dobro o naprednjacima

NOVI SAD – Komentarišući promociju novih članova Srpske napredne stranke, koji uglavnom dolaze iz sveta sporta i desnog bloka, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan kostreš kaže da svako ima pravo da se učlani kad hoće u koju god stranku. U izjavi za Danas Kostreš napominje da odabir baš ovih ljudi da se učlane u SNS bi trebalo da sugeriše biračima da se u SNS učlanjuju pobednici i patriote kao što su i naprednjaci.

LSV

– Poruka je u marketinškom smislu odlična, ali sumnjam da i građani misle o naprednjacima baš to što im se sugeriše. Videćemo na predstojećim izborima – zaključuje Kostreš.

(SzILSV-Vojvođani, 14.10.2023)



Saopštenja | Nedelja, 14. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Naprednjaci gluvi i slepi za probleme poljoprivrede

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava javnost da poslednjih nedelja situacija sa našom poljoprivredom eskalira. Mleko se prosipa jer ga prerađivači ne otkupljuju, mlečni proizvodi se nesmetano uvoze jer to nekom odgovara, cena žitarica je na minimumu, subvencije se ne isplaćuju, a prolećna setva kasni i skuplja je nego ikad.
Saopštenja | Subota, 13. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Targetiranje narodnog poslanika Aleksandra Olenika sramotno, protivustavno i protivzakonito

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje medijsko targetiranje narodnog poslanika izborne liste „Vojvođani“ Aleksandra Olenika i njegovih kolega.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV Novi Sad: Podrška protestima

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva sve svoje članove i simpatizere da se pridruže protestu protiv nasilja koji će biti održan danas u 18h na Trgu slobode, kao građanke i građani Novog Sada koji su uvek bili i biće solidarni i ujedinjeni protiv svakog nasilja i zla.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook