Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 07. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio kao „ohrabrujuću“ izjavu premijerke Ane Brnabić da će se Srbija, ako bude prinuđena da bira između EU i Rusije, odlučiti za EU.

LSV

- Premijerkina poruka je ohrabrujuća, ali nikako ne bi smela da ostane na nivou lepih želja i poželjnih izjava - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić vrlo brzo može da ubedi javnost da ozbiljno misli tako što će se „pozabaviti pljačkom koju sprovodi Naftna industrija Srbije“, koja je u vlasništvu ruske državne kompanije Gasprom. Kostreš je dodao da premijerka Srbije javnost može da uveri u iskrenost svojih izjava i tako što će zauzeti jasan stav prema, kako je naveo, takozvanom humanitarnom centru u Nišu.

(BILSV, 04.07.2017)



Izjave | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bez imovine i prihoda Vojvodina blokirana

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da je funkcionisanje pokrajine trenutno blokirano, jer još uvek nije rešeno pitanje finansiranja nadležnosti njene administracije, niti je Vojvodini vraćena imovina. U intervjuu za portal Autonomija.info, Kostreš je kazao da su zbog toga iz LSV-a zatražili sastanak s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, do kojeg će doći za nekoliko dana.
Saopštenja | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Egerešiju, Pajtiću i Bilickom

Poštovani, Poznato Vam je da se Liga socijaldemokrata Vojvodine beskompromisno i bez izuzetaka bori protiv svake vrste ekstremizma, nacionalističkih i šovinističkih ideja, planova i ispada, protiv svega što bi moglo da na bilo koji način naruši međunacionalni sklad u AP Vojvodini i izazove bilo kakvu vrstu sukoba.
Izjave | Četvrtak, 17. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Liga zadvoljna radom svojih kadrova u Vladi Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine mada smatra da to nije ključni interes građana u ovom trenutku, izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov. Ona je novinarima u Skupštini Republike Srbije kazala da LSV ne vidi potrebu da se sada pokrajniska vlada rekonstruiše samo zato što se rekonstruisala republička vlada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook