Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 07. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio kao „ohrabrujuću“ izjavu premijerke Ane Brnabić da će se Srbija, ako bude prinuđena da bira između EU i Rusije, odlučiti za EU.

LSV

- Premijerkina poruka je ohrabrujuća, ali nikako ne bi smela da ostane na nivou lepih želja i poželjnih izjava - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić vrlo brzo može da ubedi javnost da ozbiljno misli tako što će se „pozabaviti pljačkom koju sprovodi Naftna industrija Srbije“, koja je u vlasništvu ruske državne kompanije Gasprom. Kostreš je dodao da premijerka Srbije javnost može da uveri u iskrenost svojih izjava i tako što će zauzeti jasan stav prema, kako je naveo, takozvanom humanitarnom centru u Nišu.

(BILSV, 04.07.2017)



Izjave | Četvrtak, 17. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Liga zadvoljna radom svojih kadrova u Vladi Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine mada smatra da to nije ključni interes građana u ovom trenutku, izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov. Ona je novinarima u Skupštini Republike Srbije kazala da LSV ne vidi potrebu da se sada pokrajniska vlada rekonstruiše samo zato što se rekonstruisala republička vlada.
Saopštenja | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Obustaviti obavezu redovne godišnje registracije za poljoprivredna vozila

Novi Sad, 16. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije da u sklopu mera pomoći građanima u vreme krize hitno obustavi obavezu redovne godišnje registracije traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprovrednih mašina, uvedenu novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Izjave | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ova vlada nema alternativu

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će LSV podržati rekonstrukciju vlade jer ona u Srbiji "nema alternativu". - Nije Bog zna šta, ali je najbolja koju možemo da imamo u ovom trenutku - kazao je Čanak. On je naveo da bi svaki drugi put "mogao da se poredi sa penjanjem uz pokretne stepenice u pogrešnom smeru".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook