Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 07. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio kao „ohrabrujuću“ izjavu premijerke Ane Brnabić da će se Srbija, ako bude prinuđena da bira između EU i Rusije, odlučiti za EU.

LSV

- Premijerkina poruka je ohrabrujuća, ali nikako ne bi smela da ostane na nivou lepih želja i poželjnih izjava - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić vrlo brzo može da ubedi javnost da ozbiljno misli tako što će se „pozabaviti pljačkom koju sprovodi Naftna industrija Srbije“, koja je u vlasništvu ruske državne kompanije Gasprom. Kostreš je dodao da premijerka Srbije javnost može da uveri u iskrenost svojih izjava i tako što će zauzeti jasan stav prema, kako je naveo, takozvanom humanitarnom centru u Nišu.

(BILSV, 04.07.2017)



Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook