Kostreš: Naše društvo se mora graditi na antifašizmu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Naše društvo se mora graditi na antifašizmu

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se naše društvo mora graditi na antifašizmu kao jednom od osnovnih vrednosti. Zamoljen da prokomentariše izjavu Boška Obradovića da bi grobno mesto Josipa Broza Tita trebalo izmestiti u Hrvatsku, Kostreš je istakao da je to pokušaj privlačenja pažnje nebitnim stvarima. 

LSV

- Mnogo važnije od toga gde je sahranjen Josip Broz jeste to kada će se naše društvo suočiti sa relativizacijom zločina koje su zlikovci radili u ime srpskog naroda od Ljotića do Mladića. Naše društvo se mora graditi na antifašizmu kao jednom od osnovnih vrednosti na kojima počivaju sva demokratska društva danas – istakao je Kostreš u izjavi za list Danas.


 (SzILSV, 10.10.2020)



Izjave | Subota, 16. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš na čelu radne grupe za zakone o imovini i prihodima

NOVI SAD - Kako je danas objavio Dnevnik, pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine formirana je juče, a za predsednika je imenovan zamenik lidera LSV i narodni poslanik Bojan Kostreš. Skupština Srbije i Vlada Vojvodine, kako saznaje taj list, ranije su odredile svoje predstavnike, a juče je to učinila i Vlada Srbije.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Akcija protiv godišnje registracije traktora u Aracu i Bajši

ZRENJANIN/BAČKA TOPOLA - Aktivisti Gradsko odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i Mesnog odbora Aradac danas su ispred mesne kancelarije u tom mestu prikupljali potpise podrške i promovisali inicijativu za izmenu odluke Vlade Republike Srbije u vezi sa registracijom poljoprivredne mehanizacije.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook