Kostreš: Ne skupljamo jeftine političke poene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 07. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Ne skupljamo jeftine političke poene

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, izjavio je za "Blic" da je LSV donela preporuku da njeni članovi i funkcioneri ne učestvuju u najavljenom sindikalnom protestu.

LSV

– Odluka našeg Glavnog odbora je da štrajk nije nešto u čemu naša stranka i naši članovi treba da učestvuju, jer smo svesni neophodnosti donošenja Zakona o radu i za razliku od nekih drugih ne vidimo u ovome šansu za skupljanje jeftinih političkih poena – kazao je Kostreš. Ukazao je i da je LSV kao parlamentarna opoziciona stranka podnela amandmane kojima žele da poprave zakon.
– Sudbina tih amandmana opredeliće i naše glasanje nakon završene skupštinske rasprave – rekao je Kostreš za Blic.

(BILSV, 16. 07. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Apoteka oslobođa prostor za policiju

NOVI SAD - Selidba uprave Apoteke Novi Sad iz prostora gde treba da se otvori nova policijska ispostava kod Satelitske pijace treba da počne sledeće nedelje, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare u gradskom parlamentu predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Politički aktivizam i solidarnost žena

ZRENJANIN - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je, povodom Dana žena tibinu o emancipaciji žena, rodnoj ravnopravnosti i ostalim pitanjima koja se bave boljim položajem i zauzimanjem što boljih pozicija u našem savremenom okruženju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook