Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.

"LSV ne traži osnivanje paralelnih policijskih snaga, nego drugačiju organizaciju postojeće policije, koja se sastoji iz sedam policijskih uprava: Novi Sad, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Sombor, Subotica i Sremska Mitrovica " rekao je Kostreš.

"Komandir te policijske mreže bio bi biran u Vojvodini i direktno bi bio podređen ministru policije " zaključio je Kostreš u izjavi za Novosti. Zamenik predsednika LSV je za Pravdu dodao da će ovu ideju LSV predočiti svojim koalicionim partnerima posle rekonstrukcije Vlade Srbije, a od tih razgovora zavisi i da li će pitanje postojanja posebne policijske uprave za Vojvodinu biti i formalno pokrenuto u Skupštini ili Vladi Srbije.

"U Zakonu o Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije piše da ministar ima pravo da formira regionalne policijske uprave u Srbiji " pojasnio je Kostreš.

(BILSV, 14. 03. 2011.)




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook