Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 08. 2015. | Komentara: 0

Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

NOVI SAD – Komentarišući saznanje Novosti da bi pokrajinski i lokalni izbori trebalo da budu održani u intervalu od 20. decembra do 25. januara, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je za taj list da je Ligi potpuno svejedno da li će izbori biti 20. decembra ili 20. aprila.

LSV

– Ono na čemu insistiramo jeste da se lokalni i pokrajinski izbori održe istog dana. Potpuno je ekonomski neodrživo, i ne znam kako bismo to objasnili biračima, da se u ovako teškoj finansijskoj situaciji dva puta u nekoliko meseci izlazi na birališta – istakao je Kostreš.

(BILSV; 15. 08. 2015)



Događaji | Sreda, 22. 06. 2011. | Komentara: 0

Obeleženo 70 godina od ustanka u Vojvodini i Jugoslaviji

NOVI SAD - Pod pokroviteljstvom potpredsednice Skupštine AP Vojvodine mr Maje Sedlarević, danas je u pokrajinskom parlamentu obeleženo 70 godina od ustanka naroda u Vojvodini i Jugoslaviji u Drugom svetskom ratu, 22.juna 1941. godine.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Svi traženi zločinci iz Srbije pronašli su sigurnu kuću u Rusiji

NOVI SAD - Niko ne pukušava da Srbiju uvede u NATO, pogotovo ne puzeći, a ni organizovanjem konferencija u kojima učestvuju i zemlje koje nisu u NATO-u, tako da za takvu vrstu bojazni mesta nema, istakla je sinoć portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Na socijaldemokratiji treba ozbiljno raditi

NOVI SAD - Zaista verujem da socijaldemokratija nudi dobro društvo kojem treba da stremimo, i mislim da je prostor za delovanje socijaldemokratske opcije kod nas ogroman a neiskorišćen i da na tome u budućnosti treba ozbiljno poraditi " izjavila je potpredsednica pokrajinskog parlamenta Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook