Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 08. 2015. | Komentara: 0

Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

NOVI SAD – Komentarišući saznanje Novosti da bi pokrajinski i lokalni izbori trebalo da budu održani u intervalu od 20. decembra do 25. januara, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je za taj list da je Ligi potpuno svejedno da li će izbori biti 20. decembra ili 20. aprila.

LSV

– Ono na čemu insistiramo jeste da se lokalni i pokrajinski izbori održe istog dana. Potpuno je ekonomski neodrživo, i ne znam kako bismo to objasnili biračima, da se u ovako teškoj finansijskoj situaciji dva puta u nekoliko meseci izlazi na birališta – istakao je Kostreš.

(BILSV; 15. 08. 2015)



Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook