Kostreš: Svi na proteste - Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 23. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Svi na proteste - Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

Novi Sad, 23. maj 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve svoje članove i simpatizere da nastave sa učešćem u građanskim protestima protiv nasilja u našem društvu.

LSV

Aleksandar Vučić i SNS su suočeni sa licem Srbije koje su mislili da su sklonili. 

Srbija nije Zadruga i neće da joj deca žive iščekujući šamar. Srbija svojoj deci želi da žive u miru kako to čine njihovi vršnjaci u Evropi. Srbija nije Olivera Zekić koja cinično okreće glavu. Srbija uspravna gleda Vučića i SNS u oči i kaže da je dosta! Srbija nije RTS koji će teško oprati sramotu svoje tišine. Srbija je, zahvaljujući ljudima na ulici, pokazala da je zrelo društvo svesno problema sa kojima se suočavamo.

Pozivamo sve gradske i opštinske odbore LSV da organizaciono i logistički, u svojim sredinama, pomognu ove građanske proteste.

Plaćamo visoku cenu podržavanja politike ratova, osuđenika za ratne zločine, kriminalaca i kriminalnog taloga društva.

Naše društvo mora naći snagu da se odupre i pobedi politiku nasilja i mržnje.

Energija postoji, Srbija se budi.
Vojvođani su protiv nasilja!

Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

Bojan Kostreš
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook