Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio jie da je najava Ivice Dačića da će obilaznica oko Beograda poneti ime Milutina Mrkonjića u skladu sa svime što nam se događa, te da je pitanje dana kada će rehabilitovati Slobodana Miloševića.

LSV

- Pitanje je dana kada će početi sa rehabilitacijom Slobodana Miloševića i njegove politike pošto su zločince iz Drugog svetskog rata uglavnom rehabilitovali, a od Ratka Mladića svako malo prave idola. Dokle god se organizovano ne pobunimo i ne ponudimo vrednosnu i političku alternativu Aleksandru Vučiću i njegovim saveznicima, ovakve i slične stvari će nam se dešavati. Zato je LSV i pružila ruku saradnje svim proevropskim i građanskim organizacijama – rekao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 28.11.2022)



Izjave | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za sramno otkazivanje sednice Skupštine AP Vojvodine

NOVI SAD - Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine uputila je juče pismo predsedniku skupštine Šandoru Egerešiju u kojem od njega traži da zakaže hitnu sednicu pokrajinskog parlamenta na kojoj bi se utvrdilo kako je došlo do otkazivanja sednice zakazane za 12. septembra
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Protiv najavljenog poskupljenja vode u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma najoštrije se protivi novom zahtevu uprave JP "Vodovod" da se poveća cena vode u rumskoj opštini. Kako se navodi u saopštenju tog odbora, u najnovijem zahtevu JP "Vodovod" koji je upućen SO Ruma
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Vraćanje imovine od velikog značaja za sve građanke i građane Vojvodine

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov na današnjoj konferencji za novinare istakao je da je Zakon o javnoj svojini koji je Narodna skupština Republike Srbije juče usvojila, od velikog značaja za sve građanke i građane. Prema njegovim rečima, pomenuti zakon nije donet na insistiranje EU.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook