Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio jie da je najava Ivice Dačića da će obilaznica oko Beograda poneti ime Milutina Mrkonjića u skladu sa svime što nam se događa, te da je pitanje dana kada će rehabilitovati Slobodana Miloševića.

LSV

- Pitanje je dana kada će početi sa rehabilitacijom Slobodana Miloševića i njegove politike pošto su zločince iz Drugog svetskog rata uglavnom rehabilitovali, a od Ratka Mladića svako malo prave idola. Dokle god se organizovano ne pobunimo i ne ponudimo vrednosnu i političku alternativu Aleksandru Vučiću i njegovim saveznicima, ovakve i slične stvari će nam se dešavati. Zato je LSV i pružila ruku saradnje svim proevropskim i građanskim organizacijama – rekao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 28.11.2022)



Izjave | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligin amandman omogućuje više imovine za Vojvodinu

BEOGRAD - Narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov optužila je danas, tokom skupštinske rasprave o amandmanima na Predlog zakona o javnoj svojini Savez vojvođanskih Mađara (SVM) da izaziva krizu Vlade, komentarišući ocenu poslanika te stranke Pastora Balinta kojij je rekao da je skandalozno što je usvojen jedan od amandmana LSV na taj zakon.
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina traži svoje

Intervju Nenada Čanka, predsednika LSV u nedeljniku NIN

BEOGRAD - On nije separatista. Da jeste znao bi šta treba da radi. Nije promenio ideologiju, i nije postao četnik. Bradu ne brije jer su mu zabranili - lekari, sve dok rane od ovčijih boginja u potpunosti ne zarastu. Da se on pita, ruski ambasador bi bio proteran, a Vojvodina bi imala autonomiju.
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook