Kostreš: Vučića može da pobedi neko ko je alternativa njemu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 04. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Vučića može da pobedi neko ko je alternativa njemu

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima može pobediti neko ko je alternativa, a ne neko ko se zalaže za manje-više istu politiku. Upitan da li je Boris Tadić adekvatan protivkandidat Vučiću na predsedničkim izborima, Kostreš je u izjavi za Danas istakao da aktuelnog predsednika može da pobedi samo neko ko se nedvosmisleno zalaže za evroatlantske integracije, priznavanje realnosti na Kosovu i potpunu saradnju u regionu koja, između ostalog, podrazumeva odustajanje od koncepta „srpskog sveta“. 

LSV

- Bojim se da gospodinTadić, čije predsednikovanje posmatram kao dobro uz manje zamerke, nije čovek koji može ponuditi ovakav program bez obzira na iskustvo koje je nesporno. Dakle, Vučića može pobediti neko ko je alternativa, a ne neko ko bi bio bolji i demokratičniji, a zalaže se za manje-više istu politiku – istakao je Kostreš.

(SzILSV, 10.04.2021)
 




Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook