Kostreš:Neophodna saradnja da bi se izašlo iz ćorsokaka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 19. 08. 2014. | Komentara: 0

Kostreš:Neophodna saradnja da bi se izašlo iz ćorsokaka

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je neophodan određeni vid saradnje između svih političkih faktora u pokrajinskoj administraciji, kako bi se izašlo iz ćorsokaka, a posebno SNS i DS, rekao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV
 
- Neophodna je, pre svega, određena saradnja između SNS i DS - rekao je Kostreš Tanjugu, komentarišući saglasnost lidera SNS i SVM Aleksandra Vučića i Ištvana Pastora o formiranju koncentracione vlade u Vojvodini sa oročenim mandatom.
 
On je napomenuo da sve odluke koje donese pokrajinska administracija, kao što su predlozi zakona o finansiranju i drugih, moraju da budu potvrđene i na republičkom nivou, što podrazumeva učešće SNS. To znači, dodao je Kostreš, da se bez široke političke saradnje ne može nastaviti funkcionisanje pokrajine.
 
On je podsetio da je pre nekoliko meseci donet Statut AP Vojvodine, baš na osnovu saradnje SNS i DS i da ne vidi razloge zašto oni ne bi i u buduće sarađivali.
 
(BILSV, 19.08.2014)
 



Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Nema razloga da menjamo svoja dva člana vlade

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine zadovoljna je radom dvojice svojih predstavnika u pokrajinskoj vladi i ostaje pri stavu da oni nastave rad i u novom "redukovanom" sastavu kabineta predsednika Bojana Pajtića, izjavila je danas Tanjugu portparolka LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook