Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

NOVI SAD - Koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ubedljivo je pobedila na izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora mesne zajednice "Dunav" koja se nalazi u širem centru Novog Sada, odnosno na Keju.

LSVDS i LSV su u ovoj MZ osvojili svih 11 mesta. S druge strane, na dva biračka mesta na Detelinari, u mesnim zajednicama "Radnički" i "Jugovićevo", isto tako ubedljivu pobedu odneli su naprednjaci.
Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić rekao je za Radio 021 da biračko telo Lige, a ni glasači demokrata, tradicionalno nisu zainteresovani za ovaj tip izbora, da su toga u obe stranke svesne i da zato ne forsiraju građane već podjednako rade svuda na tome da ih informišu.
- Nemamo nameru da na tu temu pravimo ono što se dešava unazad od prošlih izbora gde se u dobroj meri radilo na kupovini glasova i forsiranju ljudi da izađu na glasanje, odnosno svemu onom što smatramo da nije deo demokratskog procesa – kazao je Aleksandar Kravić.
 
(BILSV, 29.04.2013)



Saopštenja | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Obeležena 308. godišnjica Petrovaradinske bitke

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Maja Mrnuštik prisustvovala je danas obeležavanju 308. godišnjice Petrovaradinske bitke, u kojoj je saveznička vojska, pod vođstvom princa Eugena Savojskog, porazila Osmanlije i sprečila njihovo napredovanje u Evropu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 
Izjave | Nedelja, 04. 08. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Crkva da počne da plaća poreze, a ne da troši pare za obnovu Porfirijevog dvorca

Predsednik Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš pozvao je patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirija da odustane od namere renoviranja vile na Dedinju u kojoj živi, te da podrži zahtev LSV da verske zajednice, pa i SPC, počnu da plaćaju poreze koji su propisani zakonom i tako „pokažu lojalnost državi“.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook