Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

NOVI SAD - Koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ubedljivo je pobedila na izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora mesne zajednice "Dunav" koja se nalazi u širem centru Novog Sada, odnosno na Keju.

LSVDS i LSV su u ovoj MZ osvojili svih 11 mesta. S druge strane, na dva biračka mesta na Detelinari, u mesnim zajednicama "Radnički" i "Jugovićevo", isto tako ubedljivu pobedu odneli su naprednjaci.
Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić rekao je za Radio 021 da biračko telo Lige, a ni glasači demokrata, tradicionalno nisu zainteresovani za ovaj tip izbora, da su toga u obe stranke svesne i da zato ne forsiraju građane već podjednako rade svuda na tome da ih informišu.
- Nemamo nameru da na tu temu pravimo ono što se dešava unazad od prošlih izbora gde se u dobroj meri radilo na kupovini glasova i forsiranju ljudi da izađu na glasanje, odnosno svemu onom što smatramo da nije deo demokratskog procesa – kazao je Aleksandar Kravić.
 
(BILSV, 29.04.2013)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook