Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 24. 06. 2021. | Komentara: 0

Nenad Čanak za sledeću nedelju najavio posetu zemljama regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine je opozicija aktuelnom režimu od kad se pojavio jer je ceo koncept Srpske napredne stranke i njenih satelita uzurpacija svih segmenata društva, što je potpuno pogrešno, izjavio je predsednik LSV Nenad Čanak.
Izjave | Ponedeljak, 21. 06. 2021. | Komentara: 0

Rešenje za čitav region je ulazak u Evropsku uniju

Rat sa Kosovom i na Kosovu mora se završiti. Kad se završi taj rat onda tek možemo početi da razgovaramo. Ovako, ovo je sve nastavak rata drugim sredstvima, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući na televiziji K1 istakao da je rešenje da Srbija i Kosovo budu u jednoj zemlji – Evropskoj uniji.
Saopštenja | Subota, 19. 06. 2021. | Komentara: 0

Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje zahtev ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook