Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 19. 03. 2020. | Komentara: 0

Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA poziva sve svoje članove i simpatizere da, u ovim teškim vremenima,  pokažu solidarnost i kontaktiraju svoje opštinske i mesne štabove za vanredne situacije kako bi se uključili u akcije pružanja pomoći onima kojima je ta pomoć sada najpotrebnija.
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

UDS PROTIV SUSPENZIJE DRUŠTVENIH MREŽA

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA najoštrije osuđuje sve ideje koje u javnosti iznose pojedinci o potrebi da se u Srbiji, a povodom situacije nastale zbog koronavirusa, suspenduje rad platformi Twitter, Facebook i Youtube.
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Koalicija UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA je, na sastanku članica koalicije, donela odluku da prihvati poziv za sastanak i razgovor sa predsednikom Republike o aktuelnoj situaciji u vezi sa virusom Covid-19, toku izbornog procesa i drugim pitanjima u
uslovima vanrednog stanja. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook