Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Izjave | Sreda, 12. 02. 2020. | Komentara: 0

Ako se žene ne budu bavile politikom, politika će se baviti njima

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je da kvota za broj žena na listama utiče na promenu svesti. Gostujući u emisiji „Upitnik“ na Radio-televiziji Srbije, ona je rekla da će izmenjen Zakon o izboru narodnih poslanika, koji propisuje da na listama mora biti 40% manje zastupljenog pola, ohrabriti žene da uđu u politiku. 
Izjave | Sreda, 12. 02. 2020. | Komentara: 0

Govor mržnje postao ustaljen u rečniku nekih državnih funkcionera

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Danas da je SNS, vođena Aleksandrom Vučićem, za ovih osam godina vladavine, napravila mnoge greške i povukla nebrojeno loših poteza, ali najgore što su uradili je tolerisanje, a neretko i podsticanje govora mržnje i netrpeljivosti prema različitima od sebe. 
Izjave | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Ko god nije spreman da se suprotstavi siledžijama, neka se ne čudi ako sutra bude žrtva

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je Vojislav Šešelj zlo koje mora da se iskoreni u korenu. On je za N1 Sarajevo rekao da gostovanje na Pinku, gde je jedan od gostiju bio i Vojislav Šešelj, pa su njih dvojica razmenili teške reči, ništa novo i da je to samo nastavak kontinuirane politike ove dvojice političara u proteklih 30 godina. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook