Liga je otvorila kancelariju u Kuli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.

KAncelarija KulaPapuga je podsetila da Liga na području Kule deluje od nastanka stranke, ali da u poslednje vreme opštinski odbor nije imao kancelariju, pa se radilo u prostoriji Mesnog odbora u Ruskom Krsturu.
– Sve većim interesovanjem za Ligu socijaldemokrata Vojvodine na ovom području stvorila se potreba da Ligaši u toj opštini imaju svoj dom gde će se sastajati i raditi u interesu građana kulske opštine i Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i ubuduće da radi na dobrobiti građana opštine i pomoći će da politički život u opštini dobije zdravije osnove – istakla je Olena Papuga. Otvaranju kancelarije prisustvovali su predstavnici drugih stranaka koje deluju na teritoriji opštine, kao i predstavnici drugih odbora LSV.

(BILSV, 08. 12. 2011.)



Izjave | Četvrtak, 05. 05. 2011. | Komentara: 0

Uskoro renovirana Petrovaradinska pijaca

NOVI SAD - Petrovaradinska pijaca uskoro će dobiti novi izgled, a njena rekonstrukcija trebalo bi da bude okončana za 30-ak radnih dana, najavljeno je tokom današnje posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića i direktora JKP "Tržnica" Dušana Bajića pijaci u Petrovaradinu.
Izjave | Subota, 30. 04. 2011. | Komentara: 0

Neophodan uslov za status kandidata i razvoj Srbije

NOVI SAD - Radna grupa za izradu zakona koji se tiče imovine i prihoda AP Vojvodine trebalo bi da u toku naredne sedmice ima prvi sastanak, na kome će i praktično krenuti s radom. Bojan Kostreš, predsednik radne grupe i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, objašnjava za Danas da je reč o zakonu o javnoj svojini Republike Srbije, u okviru kojeg će biti delovi posvećeni Pokrajini.
Iz medija | Subota, 30. 04. 2011. | Komentara: 0

Anulirati posledice Miloševićevog puča iz 1988.

NOVI SAD - Članovi novoformirane devetočlane Radne grupe za donošenje zakona o svojini Republike Srbije dobili su zadatak da, do kraja praznika, prouče nekoliko već pripremljenih dokumenata u vezi sa vraćanjem imovine pokrajini i lokalnim samoupravama i da na prvi sledeći sastanak dođu sa pripremljenim predlozima, najavio je u intervjuu za "Politiku" predsednik te radne grupe Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook