Liga jedina nije izdala svoje birače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 30. 12. 2014. | Komentara: 0

Liga jedina nije izdala svoje birače

ZRENJANIN – Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislava Jovanov istakla je na današnjoj konferenciji za novinare da su se zrenjaninski ligaši trudili da svojim radom pokažu sve ono za šta se LSV zalaže poslednje 24 godine.

LSV

Znatno viši životni standard građana

- Koliko god bilo teško, ni za pedalj nismo odstupili i svim raspoloživim sredstvima smo se trudili da ukažemo na greške sadašnje vlasti i da vratimo dostojanstvo svih nas. Naš cilj rada je bio i ostaje, znatno viši životni standard u našem gradu, u našoj Vojvodini i u našoj državi. Iako smo stranka u opoziciji, na poslednjim izborima smo osvojili drugo mesto u Zrenjaninu i sa ponosom ističemo da smo stranka kojoj se članstvo konstantno povećava. Prilaze nam novi članovi i članice koji prepoznaju naše ideje i gradimo jednu veliku porodicu, koja živi u jednoj kući, u Zrenjaninu, u Vojvodini – kazala je Jovanov.

Potpredsednik GrO LSV Zrenjanin mr Vladimir Vasiljev je rekao da ga raduje da u Zrenjaninu postoje mediji i izveštači, pa makar stali na prste jedne ruke, koji imaju dovoljno hrabrosti da prenose saopštenja Lige u potpunosti. Bez njih bi se, ocenio je, kritički glas LSV znatno manje čuo i još više bi bi gušili jeftini populizam i samohvalospevi napredne vlasti, koja građane ubeđuje da im je sve bolje i bolje, dok stvarnost, novčanici i osećaji govore upravo suprotno.

Najgora i najnesposobnija vlast u Zrenjaninu

- Živi smo svedoci najgore i najnesposobnije vlasti i na lokalu i u republici koju pamti istorija parlamentarizma Srbije i Zrenjanina. Da se ovako brzo upropaštava grad i zemlja, potreban je poseban talenat, psihološki profil i posebne diplome – napomenuo je Vasiljev. On je dodao da LSV jedina nije izneverila svoje birače, jer jedina nije menjala svoju politiku četvrt veka - demokratska i građanska Vojvodina sa svojim novcem, imovinom, vlašću i sve to garantovano Ustavom.

- Ko ne želi da sam određuje kako će da uredi svoje dvorište, nego želi da mu ga uređuju u Beogradu, taj neka i dalje glasa kako je glasao i neka bude spreman da plati visoku cenu svog izbora – istakao je on.

(BILSV, 30.12.2014)



Saopštenja | Sreda, 03. 07. 2024. | Komentara: 0

Ekstremni desničar Arno Gujon krši zakone Srbije a Vlada ga nagrađuje novom funkcijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio francuski ekstremni desničar sa našim pasošem Arno Gujon, i utvrdi njegovu odgovornost.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook