Liga ne odustaje od svojih ideja i političkih načela

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 25. 06. 2016. | Komentara: 0

Liga ne odustaje od svojih ideja i političkih načela

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Blic, govoreći o ukidanju VANUK, da Liga nije spremna da odustane od svojih ideja i političkih načela, bez obzira na koalicije na lokalu. 

LSV

– LSV nije spremna da odustaje od svojih ideja i političkih načela bez obzira da li postoje komunalne koalicije na nekim lokalima ili ne. SNS je vladajuća a LSV je opoziciona stranka na republičkom i pokrajinskom nivou i najvećem broju lokala u Vojvodini i tako će i ostati. Naše je ubeđenje da VANUK mora opstati i da se vojvođanska autonomija ne sme umanjivati. Za to ćemo nastaviti da se borimo jer je to jedan od osnovnih stubova naše politike. Ne postoji nijedan razlog koji govori u prilog ukidanju regionalne akademije nauka i umetnosti naročito ako se zna da slične akademije postoje širom EU i Srbija bi morala da uvažava ovu činjenicu ako teži EU integracijama – rekao je Kostreš.  

(BILSV, 25. 06. 2016)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook