Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 12. 2017. | Komentara: 0

Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

Novi Sad, 24. decembar 2017 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštinama opština Žitište i Beočin glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu.

LSV

Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti i uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

Jovan Aksentijević, odbornik LSV u Skupštini opštine Beočin, istakao je da je lokalni budžet za 2018. godinu daleko od razvojnog i da zanemaruje osnovne interese građana Beočina i ostalih mesta u opštini, te da je nemoguće da ga ligaši podrže.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini put ka decentralizaciji

ZRENJANIN - Nacrt zakona o javnoj svojini, kao i javna rasprava koja mu predstoji, je veliki uspeh i realizacija 11-ogodišnje inicijative Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenila je danas Ivana Ludoški, članica IO GrO LSV Zrenjanin. Ona je na konferenciji za novinare podsetila da je oko suštine teksta u velikoj meri postignuta saglasnost, a da se njegova dopuna očekuje kroz javnu raspravu.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradili smo posao koji se čeka 11 godina

BEOGRAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je sinoć u emisiji Oko na Radio televiziji Srbije da je prilikom izrade zakona bilo neophodno razgovarati direktno sa predstavnicima političkih partija da bi se izbegla situcija koju smo imali prilikom usvajanja Statuta AP Vojvodine.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradio sam kako je Cvetković rekao

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da je pre predaje nacrta zakona o javnoj svojini imao nameru da sazove radnu grupu da bi se svi članovi mogli izjasniti o tekstu, ali da je premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio da to nije potrebno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook