Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.

On je na konferenciji za novinare naveo da je LSV zadovolna postignutim rezultatima, dodajući da će se svi kandidati koje je LSV podržala truditi da u naredne četiri godine reše infrastrukturne, komunalne i sve one probleme koji nisu programski obuhvaćeni u njihovim mesnim zajednicama.

"Najbolji rezultati postignuti su u Tomaševcu, gde će od sedam članova, Savet mesne zajednice činiti šestoro koje je Liga podržala. Uspeh upotpunjuju i dva člana izabrana za Nadzorni odbor " rekao je Milošev. Aleksandar Rudić, jedan od izabranih članova Saveta u Tomaševcu, napomenuo je da su kandidati iza kojih je stao GrO LSV, dobili ubedljivo najviše glasova.

"Naših šestoro kandidata zauzelo je prvih šest mesta, što je odličan rezultat koji pokazuje da su ovi  kandidati ubedljivo pobedili. Potrudićemo se da ciljeve koje smo sebi postavili sprovedemo do kraja i opravdamo ukazano poverenje " rekao je Rudić na današnjoj konferenciji. Milošev je dodao da je u sedam mesnih zajednica u kojima je LSV podržala 26 kandidata, izabrano njih 15, odnosno 58 odsto.

 (BILSV, 29. 03. 2011.)




Izjave | Ponedeljak, 26. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV će podržati budžet za 2012. godinu

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov najavila je danas da će Liga podržati predlog republičkog budžeta za 2012. godinu.
Izjave | Ponedeljak, 26. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika ušteda poljoprivrednicima

NOVI SAD – Prosečna poljoprivredna domaćinstva , koja imaju jedan ili dva traktora, moći će od sledeće godine da uštede do 1000 evra, a ona veća od tri do četiri hiljade evra, piše današnji Kurir podsećajući da je Vlada Srbije prošle nedelje usvojila Predlog izmena i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Događaji | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Uskoro smeštaj za beskućnike

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović obišli su danas radove na adaptaciji "Prenoćišta za beskućnike".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook