Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.

On je na konferenciji za novinare naveo da je LSV zadovolna postignutim rezultatima, dodajući da će se svi kandidati koje je LSV podržala truditi da u naredne četiri godine reše infrastrukturne, komunalne i sve one probleme koji nisu programski obuhvaćeni u njihovim mesnim zajednicama.

"Najbolji rezultati postignuti su u Tomaševcu, gde će od sedam članova, Savet mesne zajednice činiti šestoro koje je Liga podržala. Uspeh upotpunjuju i dva člana izabrana za Nadzorni odbor " rekao je Milošev. Aleksandar Rudić, jedan od izabranih članova Saveta u Tomaševcu, napomenuo je da su kandidati iza kojih je stao GrO LSV, dobili ubedljivo najviše glasova.

"Naših šestoro kandidata zauzelo je prvih šest mesta, što je odličan rezultat koji pokazuje da su ovi  kandidati ubedljivo pobedili. Potrudićemo se da ciljeve koje smo sebi postavili sprovedemo do kraja i opravdamo ukazano poverenje " rekao je Rudić na današnjoj konferenciji. Milošev je dodao da je u sedam mesnih zajednica u kojima je LSV podržala 26 kandidata, izabrano njih 15, odnosno 58 odsto.

 (BILSV, 29. 03. 2011.)




Izjave | Subota, 17. 09. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Ako je incident u Temerinu etnički motivisan strogo kazniti počinioce

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je za današnji Nacionalni gradjanski da incident između dve grupe mladića u Temerinu, zbog drugih problema u državi, nije dobio prostor u javnosti.

Izjave | Sreda, 14. 09. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Narušavanje ugleda Skupštine AP Vojvodine

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je nedopustivo narušavanje ugleda Skupštine Vojvodine otkazivanjem njene sednice, ocenivši da je to jasan znak da "postoje varnice i konflikti" između vlada Srbije i Vojvodine.
Izjave | Sreda, 14. 09. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Pastor da kaže ko je odgovoran

NOVI SAD - Potpuno je skandalozno ono što se prekjuče dogodilo u Skupštini AP Vojvodine. Liga socijaldemokrtata Vojvodine insistira na tome da se utvrdi šta se desilo i čija je odgovornost za to što je na takav način otkazana sednica Skupštine" ocenila je danas potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook