LSV ima stabilnu poslaničku grupu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 11. 2014. | Komentara: 0

LSV ima stabilnu poslaničku grupu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ima stabilnu poslaničku grupu i ne pronalazi se u optužbama o trgovini poslanika. Potpredsednik LSV Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da manir prekomponovanja vlasti, koji nisu izmilsili naprednjaci ali ga sprovode već nekoliko godina, svakako unosi turbulencije u politički život.

LSV
 
- Malo me začuđuje to optuživanje od strane onih koji su primili toliki broj poslanika drugih stranaka u svoje poslaničke grupe, pravdajući to i ovakvim i onakvim razlozim,a a realno, pretpostavljam da su se mogli služiti metodama za koje optužuju druge – istakao je on.
 
Bogaroški ističe i da je juče u Skupštini AP Vojvodine bila već treća situacija u kojoj koalicioni partneri različito glasaju i s tim u vezi smatra da treba raščisti da li se Savezu vojvođanskih Mađara ne sviđaju odluke koje predlaže Pokrajinska vlada ili samo predlagači.
 
(BILSV, 04.11.2014)




Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kostreš: Promena Ustava realna 2012. godine

NOVI SAD - Povodom četvorogodišnjice referenduma za usvajanje Ustava Srbije, održanog 28. i 29. oktobra 2006. godine, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, juče je u izjavama za TV Pink i Radio televiziju Vojvodine upozorio da pitanje koje je danas veoma aktuelno, pitanje regionalizacije i decentralizacije Srbije nije moguće urediti na valjan način po ovom Ustavu, pošto nisu jasno definisana prava i mogućnosti regiona.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook