LSV insistira na konkretnim odgovorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 06. 2015. | Komentara: 0

LSV insistira na konkretnim odgovorima

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštio je danas da je gradska vlast, umesto konkretnih odgovora na pitanja koja su im prošle nedelje uputili ligaši, poslala nemušto saopštenje koje ne zavređuje komentar i ponovo organizovala koncert koji je plaćen 1,5 milion dinara. Zaključno sa najnovijim koncertom, zrenjaninska vlast je na ovu vrstu zabave za građane za samo par meseci spiskala šest miliona dinara! Baš kao da nas je sve sramota kako nam dobro ide pa nam ne preostaje ništa drugo nego da slavimo i veselimo se, dodaju ligaši.

LSV
GrO LSV Zrenjanin podseća da je prošle nedelje upitao gradsku vlast zašto radovi na rekonstrukciji Trga kasne 100 dana ako pare nisu problem jer je uzet kredit od 800 miliona dinara, zatim kakvim investitorima se hvale kada tri godine nisu doveli nijednog, a četiri koja su najavili pred kraj mandata zajedno imaju 16 zaposlenih, dok su dva otvorila firme mesec dana pre potpisivanja ugovora o dodeli zemljišta i Industrijskoj zoni. Oni su tražili informaciju i po čijem nalogu se reklamira Megatrend o trošku budžeta grada, te da li je vodanje rok pevača plaćenog iz budžeta u azil za pse odgovor na brojne pritužbe i krivične prijave zbog sumnji na nehuman odnos prema životinjama.

- Pre koncerta, u nemuštom saopštenju iz kancelarije SNS, umesto odgovora, vladajuća stranka optužuje bivšu vlast za kriminal, korupciju, urušavanje pravosuđa, industrije i to sve „dirigovano iz kabineta Bojana Pajtića“. LSV ne želi da komentariše ovakve besmislene odgovore koji su na nivou polupismenih naprednih botova kojima se smeje cela Srbija – ističe se u saopštenju zenjaninskog odbora LSV.

Podsetili su da je prošla vlast dovela u Zrenjanin sedam svetskih kompanija, zaposlila preko 5.000 Zrenjaninaca, a Zrenjanin je bio u prva tri grada u Srbiji po reformama i razvoju.

- LSV podseća gradsku vlast da je gradska kasa ušla u ovu godinu sa minusom od 1,1 milijardu dinara i planom dodatnog zaduživanja od 700 miliona dinara i da tri četvrtine mandata nema nijednog vidljivog rezultata, investicije i radnog mesta, osim rasipanja skupog kreditnog novca na sporedne stvari i pretvaranja Skupštine grada u diktatorski servis vladajuće stranke i partijskog zapošljavanja 350 članova vladajuće koalicije – zaključuje se u saopštenju i napominje da LSV ne odustaje od konkretnih odgovora.

 (BILSV, 15.06.2015)




Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.
Saopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook