LSV na sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji. Patriotski je uvesti Srbiju u EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 21. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV na sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji. Patriotski je uvesti Srbiju u EU

Novi Sad, 21. decembar 2022 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine prisustvuje desetoj plenarnoj sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, koja se održava u Narodnoj skupštini Republike Srbije. 

LSV

Konvent je savez udruženja nastao sa ciljem da održava i unapređuje dijalog između predstavnika državne administracije, političkih pаrtiја, nеvlаdinih оrgаnizаciја, stručnjаkа, privrеdе, sindikаtа i prоfеsiоnаlnih оrgаnizаciја о pristupаnju Srbiје Еvropskoj uniji. Misija ovog saveza je da prati, analizira i ocenjuje napredak u procesu pristupanja, te da građanima i građankama Srbije prezentuje dobiti od članstva u Evropskoj uniji.

Svi dosadašnji govornici složni su u stavu da je proces pristupa Srbije Evropskoj uniji prespor i da ga je potrebno ubrzati.

Jedini mogući i jedini patriotski izbor Srbije, koji je u interesu njenih građana, je da postane deo evropske porodice.




Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook