LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 15. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV ne ide na sastanak sa Pastorom

NOVI SAD - Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da predstavnici Lige neće doći na sastanak sa predsednikom pokrajinskog parlamenta Ištvanom Pastorom "zbog ranije preuzetih obaveza", kao i zbog toga što se ne zna dnevni red sastanka.

LSV
 
- Predsednik LSV Nenad Čanak obavestio je gospodina Pastora da smo mi zainteresovani za razgovore u nekom drugom terminu, ali da ujedno tražimo od njega da nam dostavi dnevni red i predlog zaključaka, da bismo mogli da se pripremimo za taj sastanak - rekao je Bogaroški za agenciju Beta.
 
On je dodao da LSV shvata značaj tih razgovora i da nema ništa protiv njih, ali na način koji priliči organizaciji sličnih sastanaka.
 
(BILSV, 15.09.2014)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook