LSV niko ne može da zaplaši

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Četvrtak, 31. 07. 2014. | Komentara: 0

Jovanović: Ometanje Srbije na putu ka EU

NOVI SAD - Iza najave odigravanja fudbalske utakmice između FK „Novi Sad" i reprezentacije samoproglašene republike Lugansk krije se pokušaj određenih političkih subjekata u Srbiji da pošalju signal kako granice Ukrajine nisu one međunarodno priznate, što Srbiji pored problema sa Ukrajinom može doneti i problem sa celokupnom međunarodnom zajednicom, ocenio je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović. On je novinarima u Novom Sadu rekao da su takvi potezi veoma opasni i da čak mogu omesti Srbiju na putu ka EU.
Izjave | Četvrtak, 31. 07. 2014. | Komentara: 0

Stranci neće moći da kupuju poljoprivredno zemljiste

BEOGRAD - Vlada Srbije je prihvatila je danas amadman narodnih poslanika Lige socijaldemokrata Vovodine na Predlog zakona o privatizaciji u kojem se navodi da kupac poljoprvrednog zemljšta može biti samo damaće pravno ili fizičko lice. 
Izjave | Četvrtak, 31. 07. 2014. | Komentara: 0

FK Novi Sad ugrožava ugled grada i države

BEOGRAD - Poziv fudbalskog kluba "Novi Sad" reprezentativcima samoproglašene republike Lugansk, ratne oblasti na istoku Ukrajine, da odigraju meč u Srbiji, od parlamentarnih stranaka osudila je jedino Liga socijaldemokrata Vojvodine koja je tražila od Vlade Srbije hitnu zabranu tog meča, a potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović istakao je tim povodom za Radio Slobodna Evropa da je najavljena utakmica, u najmanju ruku, ugrožavanje ugleda i grada Novog Sada, tog fudbalskog kluba, Vojvodine i Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook