LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

Novi Sad, 10. mart 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na aktivistkinju inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović, koji se dogodio na dodeli Befem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

LSV

U našem društvu se svi, deklarativno, zalažu za toleranciju i nenasilno društvo, ali nam svakodnevni incidenti ukazuju na veoma loše tendencije.

Napad na Kseniju Radovanović alarm je za državne organe da hitno reaguju i počinioca privedu licu pravde.

Osmog marta su svi govorili o pravima žena. Istog dana je napadnuta osoba koja se snažno zalaže za istinske vrednosti tolerantnog društva.

Tolerancija mora poraziti netoleranciju. To je veliki zadatak svih nas. 
                                   
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Izjave | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Oni koji nisu u stanju da se bave svojim poslom, neka se povuku

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu ukazala je u izjavi za Kanal 9 da bi ignorisanje loše bezbednosne situacije u Vojvodini trebao da bude povod za hitnu ostavku ministra policije Ivice Dačića, što je i stav Predsedništva Lige.
Izjave | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Pokušaj usporavanja rasta Lige

NOVI SAD – Komentarišući medijske napise o povećanju i smanjenju broja članova pojedinih stranaka, uključujući i Ligu socijaldemokrata Vojvodine, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš je za list Danas istakao da nema osipanja članstva nakon prelaska Aleksandre Jerkov u DS.
Saopštenja | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Neka EPS izbegne bankrot bez otimanja Elektrovojvodine

NOVI SAD, 8. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine se najoštrije protivi mogućnosti da se Elektrovojvodina ugasi i njeni račun i imovina prebace u Beograd, a pogotovo da se to čini kako bi se pokrili nagomilani gubici Elektroprivrede Srbije i sprečio bankrot EPS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook